Skip to content

Luxe gordijnkwaliteiten op maat gemaakt

Kolkman Vloeren helpt samen met Holland Haag u in de zoektocht naar de juiste raamdecoratie. Voor elke stijl en functie, trendy of tijdloos, handmatig of elektrisch. Speciaal voor u op maat gemaakt, omdat ieder huis anders is.

Merken 
Jong wonen met CATCH, kleurrijke dessins en cosy kwaliteiten met COSI en wereldse, luxueuze, hoogwaardige kwaliteiten met CACHET. Met deze merken hebben we genoeg inspiratie voor elke portemonnee.

Soorten raamdecoratie
Wij bieden een grote diversiteit aan raamdecoraties aan, zoals gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en plissés.

Kolkman Vloeren - Vitrage
Kolkman Vloeren - Raamdecoratie
Kolkman Vloeren - Raamdecoratie
Kolkman Vloeren - Gordijnen
Kolkman Vloeren - Gordijnen
Kolkman Vloeren - Raamdecoratie

CATCH

CATCH, bestaande uit zowel gordijnen als ‘harde’ raamdecoratie, staat voor Easy Living. Jong, fris, praktisch en toegankelijk! De eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige stoffen in deze collectie zijn daarom lekker aaibaar en helemaal van nu. Denk aan subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pastels, afgewisseld met sprankelende accentkleuren. CATCH is een mix van druk- en weefstoffen én vlamvertragende stoffen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Voor inspiratie ga naar Holland Haag – CATCH

COSI

Ons merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie. Bij COSI hebben wij ons vooral laten inspireren door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! Kies voor COSI voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel.

Laat je inspireren
In onze COSI collectie vind je naast een uitgebreid assortiment stoffen in kleur en dessin tevens stoffen met bijzondere eigenschappen zoals vlamvertragende, akoestische, transparante of extra verduisterende.

Kijk voor alle producten van Holland Haag – COSI

Kolkman Vloeren - Gordijnstof
Kolkman Vloeren - Gordijnen
Kolkman Vloeren - Gordijnen
Kolkman Vloeren - Cachet Gordijnen
Kolkman Vloeren - Cachet Gordijnen
Kolkman Vloeren - Gordijnen
Kolkman Vloeren - Cachet Gordijnen

CACHET

Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. CACHET is onze high-end collectie, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ben je op zoek naar echte parels voor in jouw interieur? In onze nieuwste CACHET collectie zijn deze parels te vinden!

Luxe & Stijlvol
De vormen, levendige kleuren en uitingen in textuur en prints in de mode en interieur zijn een grote inspiratie geweest voor deze collectie. De nadruk ligt op de zachte en natuurlijke stoffen, unieke materialen en speciale eigenschappen zoals bijvoorbeeld een extra hoge isolatiewaarde. Met onze unieke dessins en tijdloze uni’s zit er voor iedereen iets speciaals tussen!
Ga voor de nieuwste producten van CACHET naar de website

Back To Top