Skip to content

Zakelijke markt

Stoffering of (her)stoffering nodig voor uw bedrijfsruimte? Met onze ervaring in projectstoffering zijn wij de perfecte partner voor zakelijke projecten. Wij renoveren en stofferen uw bedrijfsinterieur en doen dat snel, professioneel en met producten van hoge kwaliteit door heel Noord-Holland. Wij zijn officieel dealer van onder meer merken als Invictus, Gelasta, Dr Schutz, Gerflor en Forbo. Hierdoor kunnen we altijd de vloer leggen die bij uw wensen past.

Waar u ook voor kiest. Kolkman Vloeren zorgt voor kwaliteit die weer jaren mee kan. We maken graag kennis met u, zodat wij weten voor wie we werken. Het maakt ons werk persoonlijk en leuk.

Matthijs:
“Wat ik leuk vind, is dat je op een project te maken kan hebben met een architect of dat er iets in het bestek staat. Wij doen dan ons werk in combinatie met de wanden, de plafonds, tot en met de inrichting van de planten aan toe. Dat vind ik gewoon vet om te zien. Onderdeel uitmaken van al die disciplines is gaaf. Ik heb duizenden vierkante meters aan bedrijfsruimtes gelegd. Dan is het eindresultaat gaaf, maar met z’n allen zo’n project aangaan is nog gaver.”

Kolkman Vloeren - Vloer Visgraat
Kolkman Vloeren - Vloer Visgraat
Kolkman Vloeren - Vloer Stroken
Kolkman Vloeren - Vloer linoleum
Kolkman Vloeren - PVC Vloer

Particuliere markt

Bent u toe aan het vernieuwen van uw woning? Is uw vloer aan vervanging toe? Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en wilt u advies over uw vloer? Neem dan contact met ons op. Onze professionele stoffeerders hebben veel ervaring op het gebied van huisinrichting. We werken met kwalitatief hoogstaande materialen en gaan voor het beste resultaat.

Advies
‘We luisteren altijd naar de mensen en naar hun wensen. Daarop geven wij advies in welke vloer het beste bij uw wensen past en waarom. De ideeën van u als klant en onze expertise is vaak een goede combinatie. Het levert een vloer op waar iedereen blij mee is. Er bestaan heel veel soorten vloeren. Maar ook ondervloeren. Wij hebben de knowhow wat het beste is voor de klant. Ons binnen een project of nieuwbouwwoning zo snel mogelijk om advies vragen is vaak het beste.
Wij gaan voor ouderwetse service en eerlijkheid. We doen nooit concessies in kwaliteit. Het moet gewoon voor elkaar zijn.’

Showroom
IN ALKMAAR
Back To Top