Skip to content

Invictus

Sinds kort is Kolkman Vloeren één van de exclusieve gebruikers van Invictus®. Als het gaat om het leveren van geweldige prestaties, gaat er niets boven Invictus® luxe vinylvloeren. De naam is geen toeval: in het Latijn betekent “invictus” “onoverwinnelijk”. Invictus® luxe vinylvloeren zullen zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Uw Invictus® luxe vinylvloer zal een opvallend stijlkenmerk in uw huis zijn. Kies uit een groot aantal designs, waaronder natuurgetrouwe houten planken en realistische stenen, of maak een opvallend statement met een ingewikkeld patroon.

Kolkman Vloeren - Invictus logo
Kolkman Vloeren - Logo Gelasta

Gelasta

Gelasta biedt u het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aan. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten ze de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. Gelasta is uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Dr Schutz

Duitse precisie en Hollandse werklust, zo presenteert Dr. Schutz zich. En terecht. Dit is al bijna 60 jaar het topmerk op het gebied van bescherming en onderhoud van alle soorten vloeren. Of u professional bent of retailer, onderhoudsspecialist of eindgebruiker; Dr. Schutz biedt u de beste oplossing voor uw vloer. Een duurzame coating op uw marmoleum vloer? We verzorgen dat met Dr. Schutz.

Kolkman Vloeren - Dr Schutz ogo
Kolkman Vloeren - Gerflor Logo

Gerflor

Innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Gerflor ontwikkelt specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien. Gerflor Group heeft een aantal wereldwijd bekende merknamen zoals Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® en Gradus®.

Forbo

De wereldleider in Linoleum. Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt.

Kolkman Vloeren - Forbo Logo

Kolkman Vloeren is officieel dealer van

Kolkman Vloeren - Logo Invictus
Kolkman Vloeren - Logo Gelasta
Kolkman Vloeren - Logo Dr Schutz
Kolkman Vloeren - Logo Gerflor
Kolkman Vloeren - Logo Forbo Flooring
Kolkman Vloeren - Logo Uzin
Kolkman Vloeren - Logo Scratchnomore
Kolkman Vloeren - Logo Eurocol
Kolkman Vloeren - Desso Logo
Kolkman Vloeren - Targett logo
Kolkman Vloeren - One Floor Europe logo
Kolkman Vloeren - Holland Haag logo
Back To Top