Skip to content

Visgraat

Een zeer populair vloermotief. De planken (hout of PVC) worden hier loodrecht op elkaar gelegd, zodat er een patroon ontstaat dat veel op een visgraat lijkt. Wij vinden het mooi om een visgraat vloer af te werken met een band en een bies.

Kolkman Vloeren - Vloer Visgraat
Kolkman Vloeren - Vloer Visgraat
Kolkman Vloeren - Vloer Visgraat
Kolkman Vloeren - Hongaarse Punt

Hongaarse Punt

Deze vorm van leggen lijkt op de visgraat. Echter worden bij de Hongaarse punt de korte kanten van de planken tegen elkaar aan gelegd, zodat er een strakkere belijning ontstaat.

Mozaïek

De naam zegt het al. Unieke en speelse designs zijn in alle vormen en maten mogelijk. Uw vloer is één van de belangrijkste decoratieve elementen in uw huis, en mozaïekvloeren zullen de ruimte opfleuren en zorgen voor een belangrijk accent in uw kamer. Hout, PVC en tapijttegels; stel uw eigen vloer samen. We denken graag met u mee!

Kolkman Vloeren - Vloer Mozaïek
Kolkman Vloeren - Vloer stroken
Kolkman Vloeren - Vloer stroken

Stroken

Stroken zijn vaak van PVC. Deze stroken zorgen dat uw vloer de uitstraling krijgt van een houten vloer, met alle voordelen van het gebruik van PVC. En ook hierin heeft u alle keuze. Lange of korte stroken, smalle of brede stroken. Ook leggen wij ze graag in visgraat-motief voor een tijdloze, klassieke look.

Kubus

De naam zegt het al. We leggen de vloer met een patroon van kubussen. In een vloer met een kubus-patroon zit diepte waardoor je er naar moet blijven kijken.

Kolkman Vloeren - Vloer Kubus
Kolkman Vloeren - Vloertegels
Kolkman Vloeren - Vloertegels

Tegels

Betonlook tegels van PVC geven uw vloer een industriële uitstraling. Prachtige combinatie wanneer u verder een klassieke, warme inrichting heeft. Tapijttegels zijn praktisch en worden vaak gebruikt voor de grote kantoorruimtes. Hierin is alles mogelijk als het gaat om kleur, motief en soort.

Betonlook

Zojuist al genoemd; een betonlook geeft een industriële uitstraling aan uw interieur. Wij adviseren het in bedrijfsruimtes, maar voor een woning is het ook zeker mogelijk. We kunnen deze look voor u verzorgen met tegels (PVC), maar ook gietvloeren hebben een stoere beton-uitstraling. Laat u goed adviseren wanneer u deze keuze maakt.

Kolkman Vloeren - Vloer Betonlook
Back To Top