Skip to content

Over mij

“Ik ben Matthijs Kolkman. Stofferen is een prachtig en veelzijdig vak, dat viel me al snel op. Meten, uitzetten, egaliseren; eigenlijk alles. Na zeven jaar op de vloer en na heel veel fantastische projecten ben ik op kantoor beland als planner/werkvoorbereider.   

Na drie jaar op kantoor kwam ik er toch achter dat  ik het veel te leuk vind om contact met de klanten te hebben. En binnen zitten is niks voor mij. Op 1 september 2022 is Kolkman Vloeren opgericht. Nu werk ik samen met mijn collega Marijn aan het mooiste vak dat er is. Die persoonlijke touch wil ik altijd hebben. Niet alleen met mijn medewerkers, maar ook met klanten. Werk en privé moet allebei goed zitten. Dat levert het beste resultaat op.”

Matthijs:

“Wat ik leuk vind, is dat je op een project te maken kan hebben met een architect of dat er iets in het bestek staat. Wij doen dan ons werk in combinatie met de wanden, de plafonds, tot en met de inrichting van de planten aan toe. Dat vind ik gewoon vet om te zien. Onderdeel uitmaken van al die disciplines is gaaf. Ik heb duizenden vierkante meters aan bedrijfsruimtes gelegd. Dan is het eindresultaat gaaf, maar met z’n allen zo’n project aangaan is nog gaver.”

Kolkman Vloeren - Showroom Alkmaar

Contact met Kolkman vloeren

Wij zijn betrokken stoffeerders; eerlijk, transparant, altijd bereikbaar en gek op ons vak! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Want hierin doen wij geen concessies en gaan we alleen voor het allerbeste voor u, de klant.

Bent u toe aan een nieuwe vloer, een uitstraling die bij uw woning of bedrijfsruimte past en wilt u advies over alle mogelijkheden die er zijn? Wilt u vakmanschap gecombineerd met een persoonlijke touch? Dan bent u bij Kolkman Vloeren aan het juiste adres. Wij komen voor een afspraak graag bij u over de vloer!

Kolkman Vloeren - Buitenzijde kantoor en showroom Alkmaar

    Kolkman Vloeren - Kantoor Alkmaar
    Wij komen graag bij u langs!
    Back To Top